8 september 2022 |

HERSENINFART / TIA

september 2022

Dag beste lezers,

Jullie zullen misschien de vraag stellen waarom er de laatste 2 maanden zo weinig nieuwe content op de website verschijnt.

Graag had ik het ook anders gezien. Ik ben vol goede moed met deze website gestart, en ik zal dat uiteraard nog wel blijven doen. Maar voorlopig is het een beetje moeilijker omwille van de gezondheid. De laatste 2 maanden heb ik zelfs heel weinig oog gehad voor de beurs in zijn geheel. Mijn portefeuille wordt nog wel een beetje opgevolgd, maar ook niet meer dan dat.

Op 15 juni ben ik getroffen geweest door een TIA. De hersencellen hebben een moment zonder zuurstof gezeten omwille van een bloedklonter. Ik heb toen 3 dagen / 2 nachten ter observatie in het ziekenhuis moeten blijven. Er zijn verschillende tests gebeurd. Niets wees erop dat er blijvende letsels zouden zijn. We zijn nu een kleine 3 maanden verder en nog steeds heb ik enorm veel last om me te concentreren. Als ik met iets bezig waarbij ik gebruik moet maken van mijn hersencapaciteit lukt dit niet zoals ik het wil. De éne dag is al iets beter dan de andere. Meestal geeft mijn lichaam na een uurtje of 2 wel aan dat ik aan de limiet zit, dat het genoeg is geweest. Soms krijg ik geen signaal en ga ik te ver zonder dat ik het zelf besef. Dat merk ik pas de volgende dagen. Als ik dan de laptop openzet, moet ik deze na 5 minuten al terug dichtdoen omdat er niets lukt.

Ondertussen heb ik op eigen houtje een revalidatiecentrum gevonden, waar ik kortelings met een programma zal starten om alles terug op orde te krijgen.

Omdat de tijd die ik nu nuttig aan deze website en de beurs in het algemeen kan spenderen beperkt is, zal ik wel elke maand een update geven van de portefeuille en het rendement. Aangezien het nu uitvlooien van welke aandelen mogelijks nog in aanmerking komen voor de portefeuille teveel is, doe ik dat ook niet. Ik probeer me wel een beetje bezig te houden met opties, omdat dit net iets minder tijd vraagt.

Het optieverhaal zal ik, wanneer alles een beetje beter lukt ook volledig delen.

Alvast bedankt voor het begrip

Kurt

4 Comments on “ HERSENINFART / TIA

  1. Luc Jansen

    8 september 2022

    Veel beterschap en goede moed gewenst Kurt

  2. Ward Moons

    13 september 2022

    Veel beterschap en een spoedig herstel gewenst.
    Positief blijven denken en hou de moed erin.

    • 13 september 2022

      Bedankt Ward,
      We houden de moed erin, ook al is dat niet altijd even gemakkelijk.
      Als je dan denkt dat de situatie verbeterd, dan wordt een paar dagen later weer met de neus op de feiten geduwd.
      Ik heb het er verdomme toch lastig mee, ik word er een beetje moedeloos van.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© De Beurs Speurneus | Alle rechten voorbehouden.